Iulie e pentru tine si bebelusul tau!

Perioada campanie: 2017-07-01 - 2017-07-31


Art. 1 Organizatorul programului; 

Organizatorul acestei campanii este SC ROPHARMA SA, cu sediul in Brasov, str. Iuliu Maniu nr. 55, et.1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/2886/2007, cod fiscal: RO1962437, reprezentata legal prin dr. Farm. Mihai Miron – Director General, avand numarul de Operator de baze de date 17577 atribuit de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din farmaciile Ropharma participante. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

 Art. 2 Perioada campaniei;
Programul se desfasoara in perioada 01 iulie, ora 00:00 – 31 iulie 2017, ora 23:59 inclusiv (ora Romaniei), in conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi sau micsora perioada de desfasurare a campaniei pe parcursul derularii acesteia, instiintarea referitoare la incetarea sau modificarea campaniei va fi afisata de Ropharma cu cel putin 2 zile inainte, in farmaciile Ropharma participante. 

 Art. 3 Produse in campanie; 
 Produsele participante la aceasta campanie sunt: - Lotiune de plaja/crema SPF - Ochelari soare - Spuma Lady health - Biocicatrin - Vitagrapes sirop - Nutradose Digest - Probiotic JR 

 Art. 4 Aria de desfasurare a programului; 
La acest program participa toate produsele de pe site www.ropharma-healthcare.ro Art. 5 Conditii de participare; Poate participa la campanie orice persoana fizica ce are domiciliul stabil in Romania cu varsta de peste 18 ani. La campania "Iulie e pentru tine ?i copilul t?u!” nu au dreptul sa participe: - angajatii si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul SC ROPHARMA SA, sotiile/sotii, precum si rudele de gradul intai ale acestora; - angajatii agentiilor de publicitate si persoanele fizice sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul agentiilor care realizeaza comunicarea acestei actiuni, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora; Participarea la aceasta campanie implica acceptarea prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a numelui, adresei, fotografiilor si materialelor filmate cu castigatorii fara nici un fel de plata aferenta.  
Art. 6 Mecanismul campaniei;
Participa la campanie orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, care achizitioneaza din magazinul online www.ropharma-healthcare.ro produse in valoare de cel putin 50 lei, completeaza formularul de inscriere publicat pe pagina oficiala https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma/ ?i incarca o poza a sa, impreuna cu copilul, intr-un comentariu, la postarea de concus, pe pagina https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma/. Furnizarea datelor de contact sunt esentiale pentru contactarea ulterioara in vederea intrarii in posesia premiilor. Clientul care participa la aceasta tombola poate beneficia si de alte oferte in derulare. Orice formular de promotie incarcat pe pagina de Facebook, avand toate campurile indicate ca obligatorii corect completate in perioada 1 – 31 iulie 2017, va intra automat intr-o tombola cu premii. La tragerea la sorti din date de 10 august 2017, validarea castigatorilor se va face în baza indeplinirii celor trei conditii de inscriere in campanie, stabilite conform prezentului regulament. SC ROPHARMA SA va anunta castigatorii, care au libertatea de a accepta sau nu premiile. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina oficial?: https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma/, avand la dispozitie 10 (zece) zile lucratoare de la data incheierii tragerii la sorti, pentru revendicarea premiilor si trimiterea datelor de contact catre organizator. Numele castigatorilor vor fi publicate ?i pe site-ul www.farmaciile-ropharma.ro, dupa confirmarea câ?tigatorilor finali. -

 Art. 7 Premiile campaniei:
Premiile care pot fi castigate la tombola prin tragere la sorti electronica, in cadrul campaniei promotionale „Iulie e penru tine si copilul tau” constau in 5 set -uri formate din: 1 x Lotiune de plaja/crema SPF - 1 x Ochelari soare - 1 x Spuma Lady health - 1 x Biocicatrin - 1 x Vitagrapes sirop - 1 x Nutradose Digest - 1 x Probiotic JR 

 Art. 8 Acordarea premiilor; 
Premiile se acorda castigatorilor numai dupa ce acestia completeaza formularul de inscriere in campanie, publicat pe pagina https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma/. - Premiile se acorda castigatorilor numai dupa ce acestia au transmis organizatorilor datele de contact: nume/prenume, CNP, localitate, adresa, nr. tel, email, serie si numar BI sau CI, printr-un mesaj pe pagina oficiala https://www.facebook.com/FarmaciileRopharma/, împreun? cu o confirmare a achizitiei de produse mentionata in conditiile de participare. 

 Art. 9 Taxe si impozite; 
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform revederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor. 

 Art. 10 Litigii; 
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane. 

 Art. 11 Protectia datelor personale;
Prin completarea datelor personale pe formularul on-line si in Tabelul de Evidenta, clientul isi exprima consimtamantul pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Ropharma SA, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC Ropharma SA in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile 

art.13, 14, 15 din Legea 677/2001. 
Datele completate nu vor fi dezvaluite catre terti. Orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC ROPHARMA SA , la sediul sau din str Iuliu Maniu 55, Brasov, jud. Brasov, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia. Deasemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC ROPHARMA SA in scop de marketing direct. ROPHARMA SA , in termen de 15 zile de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. 

 Art. 12 Incetarea campaniei;
Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa de a continua prezenta Campanie. Instiintarea referitoare la incetarea campaniei va fi afisata de ROPHARMA SA cu cel putin 2 zile inainte de data incetarii campaniei toate farmaciile Ropharma participante, intr-un loc vizibil. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. 

 Art. 13 Regulamentul campaniei; 
Regulamentul Oficial al acestei campanii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe toata durata de derulare, in fiecare farmacie Ropharma. Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.Articole:


Combate virozele de sezon si mentine imunitatea la cote maxime cu Septogal + lactoferina de la Ropharma

Sistemul imunitar este cel care ne ajuta sa tinem la distanta infectiile, fiind principalul aliat in lupta cu bolile. Ac. . .

Stresul afecteaza hipotalamusul, zona din creier implicata in procesul de invatare. Cum ne protejam memoria?

Problemele de memorie apar indiferent de varsta, si asta pentru ca stresul, oboseala sau circulatia cerebrala proasta is. . .