Începe-ți rutina zilnică cu Verattiva!

Începe-ți rutina zilnică cu Verattiva!

Alegerea produselor de îngrijire a tenului este importantă deoarece unele dintre formulele din compozițiile produselor pot fi iritante și pot dezvolta diverse afecțiuni ale tenului, precum acneea. Înainte de a achiziționa produsele este recomandată testarea tenului și alegerea lor în funcție de tipul acestuia.                                                                                                     

În primele ore ale dimineții, pielea are nevoie, în primul rând, de curățare și hidratare. În rutina  zilnică de îngrijire a tenului este important acest proces pentru a păstra  echilibrul tenului. Astfel, aspectul lui va fi unul placut și te va face să fii mândră atunci când te vei uita în oglindă. Fără curățare și hidratare, pielea nu va căpăta doar nu aspect neplăcut, tern ci iși va pierde treptat și fermitatea. Mai mult decât atât, sănătatea tenului  va avea de suferit daca nu este îngrijit corespunzator.

Poți începe să-ți răsfeți pielea încă din primele momente ale dimineții cu săpunul delicat Verattiva, pe bază de aloe vera, complex Probiofactor format din probiotice şi fibre prebiotice și extract de Mallow. Procesul de îngrijire al dimineții poate continua cu Verattiva cremă hidratantă de zi, Verattiva cremă tratament antiridVerattiva Ser pentru conturul ochilor sau Verattiva cremă cu protecție solară

După o zi în care tenul a fost hidratat așa cum trebuie, poți folosi produsele din gama Verattiva și pentru îngrijirea de seară, astfel, loțiunea miceară și crema hidtratantă de noapte sunt pregătite să îți hidrateze tenul pe parcursul nopții și îl pregătească pentru o nouă zi.

Verattiva este o gamă dezvoltată cu atenție și grijă ce are la bază studii și cercetări pentru a oferi cele mai bune rezultate, fiind singura gama de cosmetice organice care încorporează formula IDR ALOE, CELULE STEM și PROBIOFACTOR.

IDRAloe este un complex format din gel pur Organic Aloe Vera și Multivitamine (Vitamina C, Vitamina E, Panthenol și Hydrolysed Soy). Efectul IDRAloe este acela de: calmare, hidratare și protecție prin Aloe Barbadensis, regenerare, antirid prin Retinol (Vitamina A), antioxidant, stimulant al procesului de formare a colagenului și a elastinei prin Vitamina C, regenerare și protecție prin Vitamina E, calmare și vindecare prin Pantenol, hrănire și restructurare prin Hidrolizat de Soia.

PROBIOFACTOR este un complex dezvoltat în laboratoarele Specchiasol ce conține probiotice tindalizate (lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus) și fibre prebiotice (inulina).Acest complex are următoarele efecte: stimulează sistemul imunitar al pielii, previne degradarea colagenului, hidratează pielea și   încetinește procesul de îmbătrânire.

Toate părerile

Ropharma vă recomandă:

Categorii: