A-VI-a editie a Conferinţei Naţionale “Nutriţia – Medicina viitorului”

06/04/2017 06:30 / Categorie: Evenimente


In perioada 24-25 noiembrie, Asociaţia Nutriţie şi Sănătate, împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, au organizat cea de-a VI-a editie a Conferinţei Naţionale cu participare internaţională “Nutriţia – Medicina viitorului”, Cluj-Napoca. 

Evenimentul s-a adresat studenţilor, absolvenţilor şi practicienilor în Nutriţie şi Dietetică, Medicină, Farmacie, Asistenţă Medicală, Biologie, Chimie, Medicină Alternativă. Temele atinse au fost: nutrigenetica şi nutrigenomica, nutriţia sportivă, rolul dieteticianului în îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei. 

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul programului Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi a reunit specialişti din universităţi clujene şi instituţii partenere din țară și străinătate, din domeniul ştiinţelor pentru sănătate: nutriţie, dietetică, nutrigenetică, nutrigenomică, dietoterapie şi educaţia populaţiei. 

În acest sens, ne-au onorat cu prezența în cadrul evenimentului ca și Keynote Speakers: 

· Prof. Dr. John Ionescu – Director Ştiinţific Spezialklinik Neukirchen, Germania 

· Prof. Dr. Rosita Gabbianelli – Universitatea din Camerino, Italia 

· Biol. Nutr. Dr. Marie Vrânceanu – Specialist în Nutrigenetică şi liposucţie alimentară 

· Dr. Horaţiu Albu –Specialist in Nutriție ortomoleculară 

· Dr. Şerban Damian – Specialist in Nutriție sportivă 

Alături de aceștia au fost prezenti dieteticieni integraţi în echipe medicale pluridisciplinare, alături de reprezentanţi ai sponsorilor: Ropharma, Nestle, Eurodiet, Naturspot, Plant Extrakt, Webasig, Budureasca. 

Ropharma a prezentat la acest eveniment gama de produse Nutradose - un complex de extracte standardizate cu absorbtie rapida din plante benefice intregului organism pentru eliminarea toxinelor, pentru asigurarea tonusului si echilibrului fizic si mental, pentru inducerea relaxarii si a starii de bine, pentru echilibrul si confortul aparatului digestiv -, gama de antioxidanti pe baza de resveratrol – Resveravit, Vita Grapes sirop, Fier si capsule, produse anti-diabetice Glykofit si Dolcefit si produse pentru intarirea imunitatii – Activit Colostru premium si Septogal cu lactoferina.