50% dintre femei se confruntă cu o infecție urinară cel puțin o dată în viață

21/08/2018 08:52 / Categorie: Produse


Infecția tractului urinar este una dintre cele mai frecvente infecții bacteriene la adulți, care se dezvoltă în tractul urinar inferior sau superior. Mai mult de 50% dintre femei vor avea un episod de-a lungul vieții. Până la 15% dintre femei dezvoltă infecții în fiecare an și cel puțin 25% dintre ele vor avea una sau mai multe recurențe. La femeile active sexual, incidența cistitei este estimată la 0,5 până la 0,7 episoade per persoană / an.

 

Urina conține fluide, săruri și deșeuri, dar este sterilă (fără bacterii, viruși și alte organisme care cauzează boli). Infecțiile apar atunci când bacteriile vin dintr-o altă sursă. E. coli (apare in 80-95%din cazuri) trăiește în mod normal și inofensiv în tractul intestinal uman, dar poate provoca infecții grave dacă ajunge în tractul urinar. Netratată, se poate deplasa până la rinichi și poate provoca o infecție și mai gravă, astfel încât diagnosticarea și tratamentul prompt sunt importante. Tratamentele repetate cu antibiotic duc la crearea unor biofilme bacteriene care vor proteja coloniile bacteriene. Femeile active sexual, cele însărcinate și cele în vârstă au un risc crescut.

 

Simptomele pot include:

·         durere sau arsură la urinare

·         dureri sau presiuni abdominale

·         necesitatea de a urina frecvent

·         urina poate părea tulbure sau mai închisă în culoare sau chiar poate avea urme de sange

·         febra, greața sau vărsăturile care însoțesc oricare dintre aceste simptome ar putea semnala agravarea infectiei și trebuie să vă prezentați la medic.

Cu toate acestea, unele femei, în special cele în vârstă, pot avea simptome foarte subtile sau chiar deloc. Dacă aveți o creștere bruscă a necesității de a urina sau a începe să vă pierdeți involuntar urina, infecția poate fi una din cauze.

NoCist Prevent si NoCist Intensive de la Ropharma sunt suplimente pe bazǎ de Afin American si mesteacǎn, care favorizeazǎ buna funcţionare a cǎilor urinare şi drenajul lichidelor corporale, cu D-Manoza si N-Acetilcisteina  (substanţǎ capabilǎ sǎ dizolve biofilmul coloniilor de bacterii). Sunt bogate in proantocianidina (PACs), conţin 45mg pentru doza zilnica, titrate prin metoda BL-DMAC (singura metoda exactǎ şi standardizatǎ)

Se recomandă în faza acutǎ să utilizați mai întâi NoCist Intensive (timp de 7 zile), pentru că are efect imediat, urmata apoi de administrarea de NoCist Prevent(12 zile pe luna timp de 3 luni), pentru efectul de prevenire a recurenţelor.


Oferta vizitatorului

Reducere de 0%
Ho-wo screen

Nocist intensive

58.50 ron

58.5 ron


Taguri: