Cum aleg femeile produsele potrivite pentru curățarea și îngrijirea zonei intime

01/03/2018 13:00 / Categorie: Produse


Femeile utilizează în mod frecvent produse de igienă intimă în rutina de curățare. În prezent există multe produse de igienă intimă care pot fi utilizate pentru curățarea și / sau controlul mirosului, dar unele pot influenţa nivelul normal de pH și protecția împotriva infecțiilor. Astfel, educația cu privire la importanța și riscurile potențiale asociate cu igiena intimă este o prioritate atât pentru femei, cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Mulți factori, cum ar fi deficiența imună, modificările hormonale, stresul sau utilizarea unui duș vaginal sau săpun, pot dezechilibra flora normală. Flora normală, pH-ul acid vaginal și secreția vaginală sunt toate componente ale mecanismelor de apărare înnăscute care protejează femeile împotriva infecțiilor din zona intimă.

Femeile ar trebui să fie încurajate să aleagă produse testate clinic, care să ofere avantaje antimicrobiene și alte beneficii asupra sănătății, fără a afecta negativ microflora normala a zonei intime. Igiena externe este consideratǎ mai potrivite pentru sănătatea intimă, în special cu produse  care conțin acid lactic, cu un pH care poate servi ca o terapie adjuvantă utilă pentru femeile cu infecții vaginale sau care iau antibiotice.

Igiena externă cu produse adecvate poate fi un utilă în cazul mirosurilor neplăcute pentru că poate reduce riscul reapariției vaginitei bacteriene. În plus, recomandările privind practica clinică relevă faptul că femeile trebuie să utilizeze un agent de curățare hipoalergenic echilibrat. De asemenea, este important ca produsele de igienă intimă să fie evaluate clinic, pentru a se asigura că acestea sunt bine tolerate.

Deoarece sapunurile pot irita pielea și mucoasele vulvare și pot provoca sau exacerba dermatita vulvară, produsele utilizate trebuie să fie de calitate, pentru a evita iritarea sau sensibilizarea pielii.

Gelul pentru igienă intimă Lady Health de la Ropharma reface și mentine exhilibrul florei vaginale după tratamentul cu antibiotice sau alte medicamente, asigură menținerea mediului acid optim, previne și reduce riscul infecțiilor vaginale. În plus, elimină mirosurile neplăcute și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

De asemenea, Lady Heath sub formă de spumă are rol antibacterial natural, fiind agent natural de curățare și calmant, prin ameliorarea inflamațiilor pielii. Este un produs neiritant, fiind potrivit pentru pielea sensibilă, fără grad de toxicitate, cu efect antiinflamator, hidratant (mentine elasticitatea pielii), cu rol în stimularea metabolismului pielii, datorită extractului de Aloe Vera din compoziție. Această spumă de curățare asigură curățarea zonei intime a femeii, refacerea florei vaginale, menține mediul acid optim și previne pruritul și vaginita. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar şi în perioada ciclului menstrual, în perioada pre- si postnatalǎ.


Oferta vizitatorului

Reducere de 0%
Ho-wo screen

Lady Health Spuma

49.60 ron

49.6 ron


Taguri: