Conferința Nationala de Fitoterapie Practica 2017

26/10/2017 09:33 / Categorie: Evenimente


In perioada 20-21 octombrie 2017 a avut loc la Iasi, la Complex Palas, Sălie Verdi & Rossini, Conferința de Fitoterapie Practică 2017 cu tema produse cu extracte vegetale: de la laborator la practica medicala, la care Ropharma a fost partener de argint.

Potrivit organizatorilor, CNFP 2017 si-a propus să dezvolte și să susțină comunicarea experiențelor practice și științifice, inovațiilor tehnologice, dar și nevoilor comunității, în vederea creionării unor interconexiuni practice între actorii principali în domeniul fitoterapiei practice.

Fitoterapia  reprezintă o parte integrantă, esenţială a sistemului de îngrijire a sănătăţii populaţiei, care asigură, prin mijloace specifice, condițiile necesare pentru desfăşurarea actului medical, oferind un suport indispensabil medicului, farmacistului şi pacientului.

Domeniul medicamentului si al extractelor vegetale farmacologic active este un domeniu extrem de complex, în continuă dezvoltare, a cărui dinamică presupune adaptarea permanentă la schimbare şi identificarea zonelor care trebuie îmbunătăţite. Conferința de Fitoterapie Practică 2017 si-a propus să ofere specialiştilor cadrul optim pentru dezvoltarea profesională şi susţinerea performanţei.

Partenerii de incredere ai Conferintei de Fitoterapie Practica 2017 au fost: 

S.C. ALEVIA S.R.L., S.C. ANTIBIOTICE S.A. IAȘI,  S.C. BIOFARM S.A. ,S.C. BOIRON S.R.L., S.C. DR. PHYTO S.R.L. , S.C. FITERMAN S.R.L. ,  GTS SOLUTION ,  IPSEN PHARMA,   PRISUM INTERNATIONAL TRADING S.R.L., S.C. ROPHARMA S.A,  SERVIER PHARMA,  S.C. SUNWAVE PHARMA COM,  TERAPIA - O COMPANIE SUN PHARMA, WÖRWAG PHARMA GMBH & CO. KG,  ROMANIAN REPRESENTATIVE OFFICE.

Doamna Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu a fost Președinte Conferință.

La lucrarile care s-au desfasurat in doua sali au participat farmacisti si medici de diverse specialitati (medicina de familie, pediatrie, psihiatrie, neurologie, chirurgie, recuparare medicala, etc).

In cadrul manifestarii,  Ropharma a participat cu stand si prezentare. Produsele promovate la stand au fost Hepazen, Activit Colostru Premium, Septogal Junior, Septogal plus lactoferina, Activit Probiotic, Helmiplant, Activit Imuno Forte. Echipa Ropharma a impartit pixuri si mostre cu Septogal Junior, Septogal plus lactoferina, Activit Colostru Premium si Activit Imuno Forte.

Prezentarea "Ropharma - cu drag de oameni" a fost sustinuta atat pentru medici cat si pentru farmacisti de d-na Dr. Farm. Dorina Moiceanu, cu titlul "Fitoterapia modernă împletită cu tradiţia".